Duke shfletuar: Daniela Pepa 25 Artikuj

pizza

Pizza ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Pizza. Receta gatimit është dërguar nga Daniela Pepa 26 prill 2016. Foto © Daniela Pepa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pica klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

lazanja

Lazanja ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Lazanja. Receta gatimit është dërguar nga Daniela Pepa 20 prill 2016. Foto © Daniela Pepa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për lazanja klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

pete misri me presh dhe ullinj

Petë misri me presh dhe ullinj ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Petë misri me presh dhe ullinj. Receta gatimit është dërguar nga Daniela Pepa 11 prill 2016. Foto © Daniela Pepa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petë misri klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

kunguj me kos

Kunguj me kos ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Kunguj me kos. Receta gatimit është dërguar nga Daniela Pepa 11 maj 2013. Foto © Daniela Pepa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me kunguj klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

makarona pene me kerpudha

Makarona pene me kërpudha ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Makarona pene me kërpudha. Receta gatimit është dërguar nga Daniela Pepa 24 prill 2013. Foto © Daniela Pepa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

brusketa me sardele

Brusketa me sardele ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Brusketa me sardele. Receta gatimit është dërguar nga Daniela Pepa 24 prill 2013. Foto e huazuar sa për ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për brusketa klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

kallamare te skuqur

Kallamarë të skuqur ( Receta gatimi Daniela Pepa )

Kallamarë të skuqur. Receta gatimit është dërguar Daniela Pepa 14 prill 2013. Foto © Daniela Pepa Quhen ndryshe unazat e kallamarëve, për formën që marrin gjatë skuqjes. Një pjatë e thjeshtë dhe e shpejtë në përgatitje dhe që është aq e mirë sa nuk e refuzon dot kush e ka përpara. Për të shfletuar recetat […]

ashure me shege

Ashure me shegë ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Ashure me shegë. Receta gatimit është dërguar  nga Daniela Pepa 12 prill 2013. Foto e huazuar sa për ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për ashure klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për ëmbëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e […]

makarona me kima dhe karrota

Makarona me kima dhe karrota ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Makarona me kima dhe karrota. Receta gatimit është dërguar nga Daniela Pepa 11 prill 2013. Foto © Daniela Pepa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

oriz me pule

Oriz ( rizoto ) me pulë në furrë ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Oriz ( rizoto ) me pulë në furrë. Receta gatimit është dërguar nga Daniela Pepa 6 prill 2013. Foto © Daniela Pepa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule me oriz klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

biftek perimesh me patate

Biftek perimesh me patate ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Biftek perimesh me patate. Receta gatimit është dërguar nga Daniela Pepa 4 prill 2013. Foto e huazhuar sa për ilustrim Kjo antipastë rekomandohet jo vetëm për festa por edhe darka të veçanta, por edhe për t’i bërë fëmijët tuaj të hanë perime. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të […]

kek me molle

Kek me mollë ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Kek me mollë. Receta gatimit është dërguar nga Daniela Pepa 4 prill 2013. Foto e huazuar sa për ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për ëmbëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë