Duke shfletuar: Sona Feimi 7 Artikuj

Parfe me bajame - Sona Feimi - KuzhinaIme.al

Parfe me bajame ( Receta gatimi nga Sona Feimi )

Parfe me bajame. Receta gatimit është dërguar nga Sona Feimi 13 shkurt 2014. Foto © Sona Feimi Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Sona Feimi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

Torta mimoza - Sona Feimi - KuzhinaIme.al

Torta mimoza ( Receta gatimi nga Sona Feimi )

Torta mimoza. Receta gatimit është dërguar nga Sona Feimi 12 shkurt 2014. Foto © Sona Feimi Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Sona Feimi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]

Biskota me nukrema dhe banane - Sona Feimi - KuzhinaIme.al

Biskota me nukrema dhe banane ( Receta gatimi nga Sona Feimi )

Biskota me nukrema dhe banane. Receta gatimit është dërguar nga Sona Feimi 10 shkurt 2014. Foto © Sona Feimi. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Sona Feimi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për biskota klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

Role kungulli - Sona Feimi - KuzhinaIme.al

Role kungulli ( Receta gatimi nga Sona Feimi )

Role kungulli. Receta gatimit është dërguar nga nga Sona Feimi 10 shkurt 2014. Foto © Sona Feimi. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Sona Feimi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me kungull klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

Lazanja me spinaq - Sona Feimi - KuzhinaIme.al

Lazanja me spinaq ( Receta gatimi nga Sona Feimi )

Lazanja me spinaq. Receta gatimit është dërguar nga Sona Feimi 24 janar 2014. Foto © Sona Feimi. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Sona Feimi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për lazanja klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

Keku i dashurisë - Sona Feimi - KuzhinaIme.al

Keku i dashurisë ( Receta gatimi nga Sona Feimi )

Keku i dashurisë. Receta gatimit është dërguar nga Sona Feimi 24 janar 2014. Foto © Sona Feimi. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Sona Feimi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

Kulaçka - Sona Feimi - KuzhinaIme.al

Kulaçka ( Receta gatimi nga Sona Feimi )

Kulaçka. Receta gatimit është dërguar nga Sona Feimi 23 janar 2013. Foto © Sona Feimi. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Sona Feimi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për panine klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë