Duke shfletuar: Receta për pije 6 Artikuj

receta e limoncelit

Receta e limoncelit ( Receta për pije dërguar nga Lulzmime Gjyzeli )

Receta e limoncelit. Receta për pijen e limoncelit është dërguar nga Lulzmime Gjyzeli 20 dhjetor 2015. Foto © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta për pije klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

liker shege

Liker shege ( Receta për pije nga Saimira )

Liker shege. Receta për liker shege është dërguar nga Saimira 16 tetor 2015. Foto © Saimira Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pije klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

leng frutash

Lëng i freskët frutash (smoothie) ( Receta për pije nga Brikena Metaj )

Lëng i freskët frutash (smoothie). Receta për këtë lëng frutash është dërguar nga Brikena Metaj 22 prill 2014. Foto © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta për pije klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

liker manarine

Liker mandarine ( Receta për pije nga Brikena Metaj )

Liker mandarine. Receta për liker mandarine është dërguar nga Brikena Metaj 25 janar 2014. Foto © Brikena Metaj Eshtë gjithmonë shumë herë më mirë t’u shërbesh miqve të tu gatime bio dhe të përgatitura vetë. Në këtë rast po ju ofroj një recetë likeri që përgatitet shumë thjesht dhe me pafundësi shijesh. Ju mund të […]

liker molle

Liker molle ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Liker molle. Receta për liker molle është dërguar nga Bukurie Nexhipi 21 nëntor 2013. Foto e huazuar sa per ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pije klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

liker mandarine

Liker mandarine ( Receta për pije nga Ervina Saliu )

Liker mandarine. Receta për liker mandarine është dërguar nga Ervina Saliu 26 shtator 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta për pije klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë