Duke shfletuar: Gusht 2014 4 Artikuj

Gjelle dimerore

Gjellë me qepë dhe domate për dimër ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Gjellë me qepë dhe domate për dimër. Receta e gatimit për gjellë me qepë dhe domate për dimër është dërguar nga Leonora Pane 30 gusht 2014. Foto © Leonora Pane. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

Komposto kumbulle

Komposto kumbulle e bërë në shtëpi ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Komposto kumbulle e bërë në shtëpi. Receta e gatimit për komposto kumbulle të bërë në shtëpi është dërguar nga Leonora Pane 30 gusht 2014. Foto © Leonora Pane. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për komposto klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

gjelle

Gjellë me mish viçi në tenxhere me presion ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Gjellë me mish viçi në tenxhere me presion. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Pane 30 gusht 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për gjellë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

byrek me qepe e mish

Byrek me qepë dhe mish ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Byrek me qepë dhe mish. Receta e gatimit për byrek me qepë dhe mish është dërguar nga Leonora Pane 16 gusht 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë