Reklama

Duke shfletuar: Leonora Pane 69 Artikuj

Leonora Pane ka dërguar në KuzhinaIme.al mbi 150 receta gatimi si edhe plot ide të bukura për dekorime pjatash për ditë të veçanta . Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar të gjithë recetat dhe postimet e saj.
ide te bukura per dekorime me fruta

8 ide të bukura për dekorime me fruta nga Leonora Pane

8 ide të bukura për dekorime me fruta per ditë të veçanta nga Leonora Pane. Fotot © Leonora Pane

Dekorime me fruta

10 dekorime fantastike duke përdorur frutat, përgatitur nga Leonora Pane

10 dekorime fantastike duke përdorur frutat, përgatitur nga Leonora Pane. Fotot © Leonora Pane

dekorime sallata

10 ide të bukura si të dekoroni sallata apo pjata me perime nga Leonora Pane

10 ide të bukura si të dekoroni sallata apo pjata me perime për ditë të veçanta. Realizuar nga Leonora Pane. Fotot © Leonora Pane

Dekorime ne antipasta

10 ide të bukura për të dekoruar pjata për antipasta nga Leonora Pane

10 ide të bukura për të dekoruar pjata për antipasta për raste festash apo ditëlindjesh. Dekorimet janë realizuar nga Leonora Pane. Fotot © Leonora Pane.

Dekorime me fruta

10 ide të bukura për dekorime me fruta nga Leonora Pane

10 ide të bukura për dekorime me fruta realizuar nga Leonora Pane. Fotot © Leonora Pane

Biskota me bajame

Biskota me bajame ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Biskota me bajame. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Pane 24 shkurt 2018. Foto © Leonora Pane.

Peshk me patate ne furre

Peshk me patate ne furrë ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Peshk me patate ne furrë. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Pane 24 shkurt 2018. Foto © Leonora Pane.

Torte me krem dhe fruta pylli

Tortë me krem e fruta pylli ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Tortë me krem e fruta pylli. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Pane 24 shkurt 2018. Foto © Leonora Pane

krostate me pana dhe manaferar

Krostatë me pana dhe manaferra ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Krostatë me pana dhe manaferra. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Pane 13 mars 2016. Foto © Leonora Pane

Krostate me maskarpone

Krostatë me maskarpone ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Krostatë me maskarpone. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Pane 24 nëntor 2015. Foto © Leonora Pane.

qofte me patate

Qofte me patate të mbushura ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Qofte me patate të mbushura. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Pane 26 shtator 2015. Foto © Leonora Pane

krostate e fresket

Krostatë e freskët ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Krostatë e freskët. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Pane 17 maj 2015. Foto © Leonora Pane.

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë