Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Vlerëso

Buke me hudhra, gjalpë dhe mozarela ( lloj djathi ) ( Receta gatimi nga Yllka Papa )
Bukë me hudhra, gjalpë dhe mozarela ( lloj djathi ). Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 2 mars 2015. Fotot © Yllka Papa
- Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu
- Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu
Mësoni si të përgatisim bukë me hudhra, gjalpë dhe mozarela ( lloj djathi ) duke ndjekur udhëzimet në vijim

Përbërësit
gjalpe,
hudhra
mozarela.
Përgatitja
1
1 thelb hudhër e grijmë në rende (mund të përdorni edhe hudhër pluhur) dhe e përziejmë me gjalpin (mund ta shkrini ose i zbutur), me ketë lyejmë fetat e bukës dhe i fusim në furrë me temperaturë 180 gradë për rreth 8-10 minuta, i nxjerrim nga furra, i hedhim mozarela sipër dhe i fusim në furrë për 3-5 minuta. Te lehta për tu bërë dhe të shijshme.