Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Vlerëso
Role gjel deti i mbushur ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )
Role gjel deti i mbushur. Receta e gatimit për role gjel deti të mbushur është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 8 dhjetor 2015. Foto © Lulzime Gjyzeli
- Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu
- Për të tjera receta gatimi me mish gjel deti klikoni këtu
- Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu
Mësoni si të përgatisim role gjel deti të mbushur duke ndjekur udhëzimet në vijim
Përbërësit
gjysëm gjoks gjel deti
spinaq
erza
vezë
djathë i grirë
ullinj
Përgatitja
1
Marrim gjysëm gjoks gjel deti dhe e rrahim që ta bëjm uniformë. I hedhim erëza dhe e masazhojmë. Ndërkohë bëjmë një omeletë me vezë, djath të grirë dhe ullinj.
2
Gatuajmë spinaqin duke i dhënë një valë dhe pastaj në tigan me një thelb hurdhër. Shtrojmë mishin, omeletën, dy feta proshutë dhe spinaqin. I mbledhim në form roleje
3
E skuqim në tenxhere me vaj, gjalp dhe rozmarinë. I hedhim një gotë verë dhe e avullojmë. Pasi të ketë avulluar vera e fusim në furrë 220 gradë për 35 minuta
4
E nxjerrim nga furra e lëmë te ftohet pak dhe e presim me feta. I hedhim përsipër lëngun e krijuar gjatë gatimit. Ky ësht rezultati final.