Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
role gjel deti

Role gjel deti i mbushur ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Role gjel deti i mbushur. Receta e gatimit për role gjel deti të mbushur është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 8 dhjetor 2015. Foto © Lulzime Gjyzeli

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi me mish gjel deti klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim role gjel deti të mbushur duke ndjekur udhëzimet në vijim

307 shikime
role gjel deti

Përbërësit

gjysëm gjoks gjel deti
spinaq
erza
vezë
djathë i grirë
ullinj

Përgatitja

1
Marrim gjysëm gjoks gjel deti dhe e rrahim që ta bëjm uniformë. I hedhim erëza dhe e masazhojmë. Ndërkohë bëjmë një omeletë me vezë, djath të grirë dhe ullinj.
2
Gatuajmë spinaqin duke i dhënë një valë dhe pastaj në tigan me një thelb hurdhër. Shtrojmë mishin, omeletën, dy feta proshutë dhe spinaqin. I mbledhim në form roleje
3
E skuqim në tenxhere me vaj, gjalp dhe rozmarinë. I hedhim një gotë verë dhe e avullojmë. Pasi të ketë avulluar vera e fusim në furrë 220 gradë për 35 minuta
4
E nxjerrim nga furra e lëmë te ftohet pak dhe e presim me feta. I hedhim përsipër lëngun e krijuar gjatë gatimit. Ky ësht rezultati final.

Lulzime Gjyzeli ka dërguar në KuzhinaIme.al 44 receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar gjitha recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: