Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
cc

Oriz “Rizoto” me panxhar ( Receta gatimi nga Luljeta Gjyzeli )

Oriz “Rizoto” me panxhar. Receta gatimit është dërguar nga Luljeta Gjyzeli 20 janar 2016. Foto © Luljeta Gjyzeli

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Luljeta Gjyzeli klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi me oriz klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim oriz “Rizoto” me panxhar duke ndjekur udhëzimet në vijim

896 shikime
cc

Përbërësit

300gr oriz
200 gr panxhar
40 gr gjalpë
Një qepë normale
Një degë rozmarine
Djathë parmixhan

Përgatitja

1
Vemë panxharin të ziej me degën e rozmarinës, mbasi ka zier e bëjmë krem, lëngun që ziem rrepat na duhet për orizin “rizoton”.
2
Grijmë qepën shumë hollë, e skuqim shumë pak ,shtojmë orizin, i skuqim dhe shtojmë lëngun e rrepave dhe kremin që kemi përgatitur, pak kripë. Mbasi ka zier hedhim djathin parmixhan të grirë dhe 20 gr gjalpë të ngrirë

Luljeta Gjyzeli ka dërguar në KuzhinaIme.al 16 receta gatimi në me fotot origjinale të gatimeve të saj, midis tyre disa receta gatimi tradicionale të çamërisë. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar gjithë recetat e gatimit nga Luljeta Gjyzeli.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
%d bloggers like this: