Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
fetina

Fetina pule me proshutë dhe djathë ( Receta gatimi nga Edvina Gjeçi )

Kjo është një nga recetat që më pëlqejnë më shumë. Receta gatimit është dërguar nga Edvina Gjeçi 18 dhjetor 2015. Foto © Edvina Gjeçi

  • Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Edvina Gjeçi klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi për mish pule klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim fetina pule me proshutë dhe djathë duke ndjekur udhëzimet në vijim

501 shikime
fetina

Përbërësit

2 feta mish pule
2 feta proshuto
2 feta diath që shkrihet
kripë
vaj ulliri
majdanoz sipas dëshirës

Përgatitja

1
Skuqim fetat e mishit me pak vaj ulliri në të dyja anët, i kriposim, sipër çdo fete i vendosim një fetë proshuto, sipër proshutos një fetë djath ( për shembull mocarela, asiago, sottiletta etj ).
2
I servirim me pak majdanoz të grirë. Ju bëftë mirë miqtë e mi

Edvina Gjeçi ka dërguar në KuzhinaIme.al 19 receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për më shumë receta gatimi nga Edvina Gjeçi.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: