Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
fileto pule te mbushura me spinaq

Fileto pule të mbushura me spinaq ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Fileto pule të mbushura me spinaq. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 22 qershor 2016. Foto © Natasha Velia

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Natasha Velia klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim fileto pule të mbushura me spinaq duke ndjekur udhëzimet në vijim

2125 shikime

fileto pule te mbushura me spinaq

Përbërësit

1 kg fileto pule

200 gr gjizë( mundësisht gjizë djathi )

500 gr spinaq

Përgatitja

1

Rahim filetot, i marinojmë me kripë, piper, vaj ulliri dhe pak uthull molle ( të cilën e kam bërë vet, është bio )

2

Në tigan hedhim vaj uliri dhe një thelb hudhër, hedhim spinaqin, kripë, piper, e skuqim pak, hedhim gjizën të holluar me 4 lugë qumësht, e lemë për 3-4 minuta në zjarr.

3

Marim filetot dhe i mbushim me spinaqin e përgatitur, i bëjmë role dhe i kapim me stikadent dhe i skuqim në tigan.

Natasha Velia ka dërguar në KuzhinaIme.al 40 receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj, kryesisht gatime tradicionale Përmetare. Natasha ka edhe restorantin e saj në Përmet. "Restorant Velia". Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Natasha Velia.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
%d bloggers like this: