Duke shfletuar: Mish pule 64 Artikuj

supe me perime dhe mish pule

Supë me pulë dhe perime ( Receta gatimi nga Bukurie Bexhipi )

Supë me pulë dhe perime. Receta e gatimitpër supë me pulë dhe perime është dërguar nga Bukurie Nexhipi 4 dhjetor 2013. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për supë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

Fërgesë me mëlçi - Daniela Pepa - KuzhinaIme.al

Fërgesë me mëlçi ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Fërgesë me mëlçi, një gatim tradicional, i shpejtë dhe shumë i shijshëm. Receta gatimit për fërgesë me mëlçi është dërguar nga Daniela Pepa 13 dhjetor 2012. Foto © Daniela Pepa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për fërgesë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

fergese me melci pule

Fërgesë me mëlçi pule ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Fërgesë me mëlçi pule. Receta e gatimit për fërgesë me mëlçi pule është dërguar nga Leonora Pane 20 korrik 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për fërgesë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

tave me mish me perime

Tavë me mish pule dhe perime të ndryshme ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Tavë me mish pule dhe perime të ndryshme. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 16 nëntor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

tave me patate dhe pule ne furre

Tavë me pulë dhe patate në furrë ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Tavë me pulë dhe patate në furrë. Receta gatimit për tavë me pulë dhe patate në furrë është dërguar nga Erjona Balla 6 nëntor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

pershesh me buke misri

Përshesh me bukë misri (receta e vjerrës) ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Përshesh me bukë misri (receta e vjerrës). Receta gatimit e gatimit për përshesh me bukë misri është dërguar nga Leonora Pane 23 janar 2015. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për përshesh klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë […]

pule me oriz ne tave

Pulë me oriz në tavë ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Pulë me oriz në tavë. Receta e gatimit për pulë me oriz në tavë është dërguar nga Bukurie Nexhipi 27 nëntor 2013. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

mish pule

Mish pule me bamje dhe patate ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Mish pule me bamje dhe patate. Receta gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 18 gusht 2015. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

Tavë kosi me mish pule - Daniela Pepa - KuzhinaIme.al

Tavë kosi me mish pule ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Tava tradicionale e kosit bëhet me mish qingji por edhe me mish pule del shumë e mirë. Receta gatimit për tavë kosi me mish pule është dërguar nga Daniela Pepa 12 dhjetor 2012. Foto © Daniela Pepa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për tavë […]

pule e mbushur

Pulë e mbushur ( Receta gatimi nga Saimira )

Pulë e mbushur. Receta e gatimit për pulë të mbushur është dërguar nga Saimira 4 tetor 2013. Foto © Saimira. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

pule me therrime

Pulë me thërrime ( gjellë karakteristike Përmeti ) ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Pulë me thërrime ( gjellë karakteristike Përmeti ). Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 30 qershor 2016. Foto © Natasha Velia Për të shfletuar recetat e gatimit nga Natasha Velia klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

Pule me patate ne tave balte

Pulë me patate në tavë balte ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Pulë me patate në tavë balte. Receta e gatimit për pulë me patate në tavë balte është dërguar nga Bukurie Nexhipi 17 tetor 2015. Fotot © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë