Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
kotoleta me mish pule

Kotoleta me shpatulla pule ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Kotoleta me shpatulla pule. Receta e gatimit për kotoleta me shpatull pule është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 17 shkurt 2016. Foto © Lulzime Gjyzeli

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim kotoleta me shpatulla pule duke ndjekur udhëzimet në vijim

455 shikime
kotoleta me mish pule

Përbërësit

4 shpatulla pule,
2 vezë,
bukë të grirë,
fara të ndryshme ( lini, sezami, lulkuqi… ) krip, piper, vaj dhe gjalp.

Përgatitja

1
Meren shpatullat e pulës dhe u hiqet lëkura dhe kocka, hapet si filetë dhe rrihet gjersa të bëhet si biftek. Rrihen vezët me krip dhe piper, futet mishi në të. Më pas kalohen në bukën e grirë me farat e bashkuara.
2
Në një tigan ngrohim vajin me gjalpin vendosim kotoletat për ti skuqur. Që të skuqen mirë lihet zjarri fillimisht mesatar, më pas ulet dhe skuqen për rreth 7 min për çdo anë. Shoqërohen me patate të skuqura ose me perime të stinës. Dalin më të buta dhe më të shijshme se gjoksi i pulës

Lulzime Gjyzeli ka dërguar në KuzhinaIme.al 44 receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar gjitha recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: