Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
salmon me asparag deti

Salmon me asparag deti ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Salmon me asparag deti. Receta e gatimit për salmon me asparag deti është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 21 gusht 2016. Foto © Lulzime Gjyzeli

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi për peshk klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim salmon me asparag deti duke ndjekur udhëzimet në vijim

263 shikime

salmon me asparag deti

Përbërësit

1 filet salmon

500 gr asparag deti

300 gr domate

1 thelb hudhre

4 lugë gjelle me vaj ulliri

1 filxhan kafeje me vodka ose raki

kripë rozë, piper rozë, fara koperi, coriander

Përgatitja

1

Filetojmë peshkun duke i hequr edhe lëkurën, e presim sin ë foto dhe e marinojmë për 30 minuta me erëzat e shtypura dhe vaj. Ndërkohë pastrojmë dhe kaurdisim me dy lugë vaj ulliri hudhrën, shtojmë asparagët dhe më pas domatet.

2

Mbyllim tiganin me kapak dhe I lemë të gatuhen me zjarr të avashtë gjersa domatet të treten dhe asparagët të zbuten rreth 10-15 minuta (asparagët nuk kanë nevojë për kripë se janë të zbutura vetë).

3

Marim një tigan antiederent dhe e çojmë në temperature, vendosim peshkun pa vaj dhe e skuqim deri sat ë krijojë kore, e shuajmë me vodka dhe anash hedhim gjellën me algat. I lemë për 5 minuta të tjera bashkë. Gati.

Lulzime Gjyzeli ka dërguar në KuzhinaIme.al 44 receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar gjitha recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: