Duke shfletuar: Mish pule 64 Artikuj

fergese me melci pule

Fërgesë me mëlçi pule ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Fërgesë me mëlçi pule. Receta e gatimit për fërgesë me mëlçi pule është dërguar nga Leonora Pane 20 korrik 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për fërgesë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

fetina

Fetina pule me bukë të grirë dhe gjalp ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Fetina pule me bukë të grirë dhe gjalp. Receta e gatimit për fetina pule me bukë të grirë dhe gjalp është dërguar nga Leonora Pane 24 janar 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka […]

Fërgesë me mëlçi - Daniela Pepa - KuzhinaIme.al

Fërgesë me mëlçi ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Fërgesë me mëlçi, një gatim tradicional, i shpejtë dhe shumë i shijshëm. Receta gatimit për fërgesë me mëlçi është dërguar nga Daniela Pepa 13 dhjetor 2012. Foto © Daniela Pepa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për fërgesë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

pule me oriz ne tave

Pulë me oriz në tavë ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Pulë me oriz në tavë. Receta e gatimit për pulë me oriz në tavë është dërguar nga Bukurie Nexhipi 27 nëntor 2013. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

petanik me pule

Petanik me pulë ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Petanik me pulë. Receta e gatimit për petanik me pulë është dërguar nga Leonora Pane 24 shtator 2013. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

krahe pule

Krahë pule ( një pjatë e preferuar nga fëmijet ) ( Receta gatimi nga Saimira )

Krahë pule ( një pjatë e preferuar nga fëmijet ). Receta e gatimit për krahë pule është dërguar nga Saimira 3 tetor 2014. Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

pule me limon dhe erza

Pulë me limon dhe erëza ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Pulë me limon dhe erëza. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 12 shkurt 2015. Fotot © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

brijam

Brijam ( Receta gatimi nga Saimira )

Brijam. Receta e gatimit për brijam është dërguar nga Saimira 7 qershor 2014. Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]

Rolo pule me bizele dhe patate - Borana - KuzhinaIme.al

Rolo pule me bizele dhe patate ( Receta gatimi nga Borana )

Rolo pule me bizele dhe patate. Receta gatimit është e dërguar nga Borana 17 shkurt 2014. Foto © Borana. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Borana klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

supe krem patate me pule

Supë krem patate me pulë ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Supë krem patate me pulë. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 29 korrik 2016. Foto © Natasha Velia Për të shfletuar recetat e gatimit nga Natasha Velia klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për supë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

mish pule me domate

Mish pule me domate ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Mish pule me domate. Receta e gatimit për mish pule me domate është dërguar nga Ervina Saliu 11 nëntor 2015. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

sallate me gjoks pule

Sallatë me gjoks pule ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Sallatë me gjoks pule. Receta e gatimit për sallatë me gjoks pule është dërguar nga Bukurie Nexhipi 22 janar 2014. Foto e huazuar sa per ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë