Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
kadaif

Kadaif me arra ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Kadaif me arra. Receta e gatimit për kadaif me arra është dërguar nga Ervina Saliu 28 dhjetor 2015. Fotot © Ervina Saliu.

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi për kadaif klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim kadaif me arra duke ndjekur udhëzimet në vijim

1979 shikime



kadaif

Përbërësit

500 gr kadaif

200 gr arra

150 gr gjalp

Për shërbetin:

3 gota ujë

3 gota sheqer

lëkurën e një limoni

1 shkop kanelle

I ziejme për 10 minuta dhe e lemë shërbetin tëtftohet

Përgatitja

1

Marim kadaifin e hapim mirë dhe marim pjesë pjesë, i hedhim një grusht arra, e mbledhim dhe i shtrojmë në tepsi.

2

Në fund shkrijmë gjalpin dhe e hedhim nga lart të zbuten mirë. E pjekim në 160 gradë për 15 minuta.

3

Siç e nxjerim e sherbetosim me shërbetin e ftohtë. E mbulojmë dhe e lemë të ftohet mirë

Ervina Saliu ka dërguar në KuzhinaIme.al mbi 200 receta gatimi me fotot origjinale të gatimtve të saj. Klikoni mbi emrin Ervina Saliu për të shfletuar gjithë recetat e gatimit nga Ervina Saliu.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: