Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
pace me koke qingji

Paçe me kokë qingji ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Paçe me kokë qingji. Receta e gatimit për paçe me kokë qingji është dërguar nga Ervina Saliu 8 dhjetor 2014. Foto © Ervina Saliu

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi për paçe klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim paçe me kokë qingji duke ndjekur udhëzimet në vijim

6335 shikime

pace me koke qingji

Përbërësit

1 kokë qingji

vaj ulliri

5 lugë gjelle me miell gruri

1 lugë gjelle me miell misri

4 hudhra

piper të kuq, të zi

Përgatitja

1

Ziejm kokën e qingjit rreth 1 orë, më pas e lemë të ftohet.

2

Skuqim në vaj ulliri 5 lugë miell gruri dhe një lugë misri gjer sa të marin ngjyrë, më pas i hedhim lëngun që e kemi kulluar më parë, e përziejm dhe e lemë të ziej.

3

Sa të mari valë i shtojmë mishin që pastruam nga koka, 4 hudhra, piper të kuq të zi dhe e lemë të ziej duke e përzier vazhdimisht. Kur ta servirim skuqim me pak vaj piper të kuq dhe ja hedhim lart, i jep një shije fantastike.

Ervina Saliu ka dërguar në KuzhinaIme.al mbi 200 receta gatimi me fotot origjinale të gatimtve të saj. Klikoni mbi emrin Ervina Saliu për të shfletuar gjithë recetat e gatimit nga Ervina Saliu.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
%d bloggers like this: