Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Vlerëso

Fërgesë me gjizë ( Receta gatimi nga Natasha Velia )
Fërgesë me gjizë. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 2 gusht 2016. Foto © Natasha Velia
- Për të shfletuar recetat e gatimit nga Natasha Velia klikoni këtu
- Për të tjera receta gatimi për fërgesë klikoni këtu
- Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu
Mësoni si të përgatisim fërgesë me gjizë duke ndjekur udhëzimet në vijim

Përbërësit
200 gr gjizë
një kokërr domate
një kokërr qepe
një spec jeshil
një spec të kuq
një spec djegës
50 gr domate të vogla( qershi )
kripë
piper
një filxhan kafeje me qumësht
Përgatitja
1
Në një tigan hedhim një lugë gjalp dhe pak vaj dhe e vemë në zjarr. Hedhim qepët, specat dhe domatet të prera.
2
Pasi janë skuqur pak hedhim specin djegës dhe domatet e vogla, i kaurdisim pak dhe hedhim gjizën të tretur me qumësht, hedhim kripë dhe piper dhe e lemë sa të bëhet gati. Provojeni se bëhet shumë e shijshme.