Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Vlerëso
Fërgesë e shpejtë dhe e shijshme ( Receta gatimi nga Saimira )
Fërgesë e shpejtë dhe e shijshme. Receta e gatimit për fërgesë është dërguar nga Saimira 10 korrik 2013. Foto e huazuar sa për ilustrim
- Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu
- Për të tjera receta gatimi për fërgesë klikoni këtu
- Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu
Mësoni si të përgatisim fërgesë duke ndjekur udhëzimet në vijim
Përbërësit
salcë domatesh, në kuti ose ti grijmë vetë
rigon, piper te zi
majdanoz
djath të zakonshëm
djath të verdhë (i njohur si guda)
djath kaçkavall
Përgatitja
1
Vemë salcën të ziej me pak vaj. Shtojmë piperin, rigonin, majdanozin, i lemë rreth 2 minuta të ziejn me salcën dhe shtojmë djathrat që thamë më lart. Sipas dëshirës mund të shtojmë dhe pak piperke djegës
2
Keshillë: Ju rekomandoj të mos e trazoni me lugë por duke lëvizur tiganin që të lidhen djathrat njëri me tjetrin.

























