Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
byrek me lakra te egra

Byrek me lakra të egra ( Receta gatimi nga Dallandyshe Siqeca )

Byrek me lakra të egra. Receta gatimit është dërguar nga Dallandyshe Siqeca 15 prill 2014. Foto © Dallandyshe Siqeca

  • Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Dallandyshe Siqeca klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim byrek me lakra të egra duke ndjekur udhëzimet në vijim

4742 shikime
byrek me lakra te egra

Përbërësit

500 gr miell,
ujë të vakët sa të jetë mjaftueshëm,
2 lugë gjelle me vaj,
pak kripë,
Për mbushjen:
700 gr lakra të egra,
4 qepë të njoma,
200 gr djath i bardhë,
2 vezë,
1 gotë qumësht,
4 lugë vaj ulliri,
piper, rigon, koper

Përgatitja

1
Më parë pastrojmë lakrat, i grijmë, i vrasim pak me duar, bashkojmë me to qepët e grira, erzat, djathin e grirë.
2
Ndërkohë bejmë brumin, e lemë të pushojë, më pas hapim petët, vemë gjysmat e petave, duke i spërkatur me vaj, hedhim gjellën, vemë petët e mbetura, e presim sipas dëshirës dhe e pjekim për 30 minuta. Ju bëftë mirë

Dallandyshe Siqeca ka dërguar në KuzhinaIme.al 5 receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar gjithë recetat e gatimit nga Dallandyshe Siqeca.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
%d bloggers like this: