Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
gjalp

Gjalp i përgatitur në shtëpi ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Gjalp i përgatitur në shtëpi. Receta e gatimit për gjalp të përgatitur në shtëpi është dërguar nga Brikena Metaj 28 janar 2014. Foto © Brikena Metaj

Ju pëlqen pak gjalpë i freskët, i përgatitur në shtëpi ? Është shumë e thjeshtë. Mjafton të grumbulloni për disa ditë rresht ajkën e qumështit të zier dhe të vendosur për një natë në frigorifer. Me ndihmën e një frulatori ku shtojmë pak ajkë të mbledhur dhe pak ujë të vakët, pasi e ndezim frulatoren për rreth 1 minutë, kemi gjalpin e përfituar nga ky “dybek” modern. Mjafton ta shpëlani me ujë të ftohtë dhe është gati për të konsumuar I freskët. Pas disa ditësh atë që mbetet mund ta shkrini dhe ta përdorni për gatimet tuaja.

  • Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

355 shikime

gjalp

Brikena Metaj ka dërguar në KuzhinaIme.al 43 receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
%d bloggers like this: