Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
Byrek me fasule

Byrek me fasule ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Byrek me fasule. Receta e gatimitpër byrek me fasule është dërguar nga Ervina Saliu 27 janar 2014. Fotot © Ervina Saliu

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim byrek me fasule duke ndjekur udhëzimet në vijim

1975 shikime

Byrek me fasule

Përbërësit

500 gr fasule

kripë

2 qepë të njoma

vaj ulliri

Për brumin:

500 gr miell

vaj

uthull

kripë

Përgatitja

1

Ziejm 500 gr fasule gjer sa të zbuten. Më pas i kriposim, i shtojmë 2 qepë të njoma dhe vaj dhe e lemë të ftohen

2

Hedhim në një tas 500 gr miell, 2 lugë gjelle vaj, 1 lugë gjelle uthull dhe ujë sa të mari.

3

E ndajmë brumin në 2 pjesë, marim pjesën e parë, e ndajmë në 5 topa të vegjël. I hapim në madhësinë e një pjate të vogël, i lyejm me niseshte të gjitha dhe i vendosim njëra mbi tjetrën.

4

Më pas e hapim në një petë. E shtrojmë në tavë, hedhim gjellën, hapim petën tjetër në të njëjtën mënyrë. E presim, i hedhim pak vaj dhe spërkasim me ujë dhe e pjekim në 200 gr për 40 minuta.

Kategoritë

Ervina Saliu ka dërguar në KuzhinaIme.al mbi 200 receta gatimi me fotot origjinale të gatimtve të saj. Klikoni mbi emrin Ervina Saliu për të shfletuar gjithë recetat e gatimit nga Ervina Saliu.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
%d bloggers like this: