Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
Tiganisur me qofte - Leonora Pane - KuzhinaIme.al

Tiganisur me qofte dhe patate ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Tiganisur me qofte dhe patate. Receta gatimit për tiganisur me qofte është e dërguar nga Leonora Pane 13 shkurt 2014. Foto © Leonora Pane.

  • Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi për qofte klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu 

Mësoni të përgatisni tiganisur me qofte duke ndjekur udhëzimet në vijim.

5995 shikime

Tiganisur me qofte - Leonora Pane - KuzhinaIme.al

Përbërësit

1 kg patate,

3 lugë miell,

3 thelbinj hudhëra,

4 lugë vaj gjelle,

kripë dhe qofte.

Përgatitja

1

Pasi t’i keni qëruar patatet prejini në feta dhe vërini në një tepsi të thellë, më pas merni një tigan, hidhni vajin miellin dhe vëreni të skuqet duke e trazuar vazhdimisht deri sa të bëhet ngjyrë kafe e hapur,

2

pasi të skuqet hidhini ujë nga pak duke e trazuar deri sa të formohet një lëng i trashë, hidhini kripën dhe hudhërat te grira shumë imët dhe lëreni të zjejë për 10 minuta,

3

më pas hidheni në tepsi ku keni vendosur patatet e prera në feta dhe futeni në furrë në 220° për 20 minuta,

4

pas 20 minutash me një pirua shikoni patatet nëse kanë zierë apo jo, nëse kanë zierë, merni qoftet e skuqura dhe vendosini në tepsi si në foto dhe lërini edhe 10 minuta të tjera në furrë, pastaj hiqeni dhe është gati për t’u ngrënë

Leonora Pane ka dërguar në KuzhinaIme.al mbi 150 receta gatimi si edhe plot foto me ide të bukura për dekorime pjatash për ditë të veçanta, të gjitha me foto origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar të gjithë recetat e gatimit dhe idetë e bukura nga Leonora Pane.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: