Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
tartar

Tartar me mish të grirë dhe daikon ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Tartar me mish të grirë dhe daikon. Receta e gatimit për tartar me mish të grirë është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 5 dhjetor 2015. Foto © Lulzime Gjyzeli

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim tartar me mish të grirë duke ndjekur udhëzimet në vijim

136 shikime
tartar

Përbërësit

400 gr mish viçi shumë i freskët,
vaj ulliri extra, limon, piper, majdanoz.
Për sallatën duhet :
një daikon, kripë, limon, vaj, zenzero.

Përgatitja

1
Marrim mishin e freskët dhe e grijmë me thikë shumë herë gjer sa ta bëjmë të grirë. I hedhim katër lugë vaj ulliri kripë, piper, majdanoz dhe limon, i përziejmë mirë dhe e lejmë që të pushoj për 30 minuta.
2
Ndërkohë qërojmë dajkonin dhe e grijmë në mënyrë zhulien, e shtrydhim me duar që ti heqim ujin dhe e përziejm me vaj, limon, kripë dhe zenzer të freskët të grirë. Në të mbaruar koha e pushimit kompozojmë pjatën në mënyrën që dëshironi.

Lulzime Gjyzeli ka dërguar në KuzhinaIme.al 44 receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar gjitha recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: