Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
role te mbushura

Role të mbushura ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Role të mbushura. Receta e gatimit për role të mbushura është dërguar nga Bukurie Nexhipi 13 dhjetor 2013. Foto © Bukurie Nexhipi

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim role të mbushura duke ndjekur udhëzimet më poshtë

293 shikime

role te mbushura

Përbërësit

500 ml qumësht

250 gr miell

50 gr gjalp

3 vezë

pak kripë, pak piper

Mbushja:

djath

proshutë

( Mund ti mbushni sipas dëshirës )

Përgatitja

1

Përgatisim brumin si për krepa dhe i skuqim. Më pas i mbushim dhe i reshtojmë në tavë. I mbulojmë me qumësht ( qumështit i kemi hedhur pak kripë dhe piper ) i spërkasim me pak gjalp të shkrirë dhe i pjekim në 200 gradë C gjer sa të pijnë qumështin.

Bukurie Nexhipi ka dërguar në KuzhinaIme.al 69 receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar gjithë recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: