Shpërndaje	
	
		
		Hapje e plotë 	
	
		
		print	
			
	
	
	
		
		
							
				Vlerëso 					
	
	Pite të çastit ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )
Pite të çastit. Receta gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 25 shkurt 2015. Foto © Ervina Saliu
- Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu
 - Për të tjera receta gatimi për pite klikoni këtu
 - Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu
 
Mësoni si të përgatisim pite të çastit duke ndjekur udhëzimet në vijim
			Përbërësit
								1 filxhan çaji me vaj ,							
						                                                        
								1 filxhan çaji me qumësht ,							
						                                                        
								1 filxhan çaji me djath të bardhë të thërmuar ,							
						                                                        
								erza sipas dëshirës							
											Përgatitja
								1
								
													
									Hedhim përbërësit në një tas dhe i përziejm 																	
							
								2
								
													
									më pas i shtojmë miell që fryhet vetë ose të zakonshëm me 1 lugë të vogël baking powder, miell hedhim sa të bëhet brumë dhe mos të jetë i ujshëm.																	
							
								3
								
											
									I bëjmë topa të vegjël. I pjekim në 180 gradë për 10 ose 15 minuta																	
							

























