Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
fiq te thate

Pale fiku ose fiq të thatë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Pale fiku ose fiq të thatë. Receta është dërguar nga Ervina Saliu 7 tetor 2015. Fotot © Ervina Saliu

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim pale fiku ose fiq të thatë duke ndjekur udhëzimet në vijim

1214 shikime

fiq te thate

Përbërësit

Fiq ( sasia sipas dëshirës )

Përgatitja

1

Eshtë shumë e lehtë, por mënyra e ruajtjes gjatë dimrit është më e rëndësishmja. Marim fiqtë, unë bera edhe kokra edhe të prera. I vendosim në një rrjetë. I mbulojmë me diçka të hollë dhe i lemë jashtë për 7 me 10 ditë duke i kthyer çdo ditë nga njëra anë në tjetrën. Kur të kenë kaluar ditët. I vendosim në një tepsi. I vendosim në furre dhe i lemë për 10 minuta në 100 gr. I lemë të ftohen dhe i paketojmë për në dimër. Hera parë që bëj por nuk kanë asnjë lidhje me të blerat. Uroj ti provoni dhe këtë mënyrë.

Ervina Saliu ka dërguar në KuzhinaIme.al mbi 200 receta gatimi me fotot origjinale të gatimtve të saj. Klikoni mbi emrin Ervina Saliu për të shfletuar gjithë recetat e gatimit nga Ervina Saliu.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
%d bloggers like this: