Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Vlerëso
Përshesh me mish pule ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )
Përshesh me mish pule. Receta e gatimit për përshesh me mish pule është dërguar nga Ervina Saliu 8 shkurt 2016. Foto © Ervina Saliu
Kush tha që duhet ta bëjmë 1 herë në vit dhe vetëm me pulë deti
- Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu
- Për të tjera receta gatimi me pulë deti klikoni këtu
- Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu
Mësoni si të përgatisim përshesh me mish pule duke ndjekur udhëzimet në vijim
Përbërësit
1 pulë
bukë misri
Përgatitja
1
Ziejm 1 pulë, e mira është të jetë fshati dhe jo e blerë ( unë e bëra me pulë Shqipërie ), e ziejm mirë. Bëjmë bukën e misrit ose mund të përdorni të blerë.
2
Marim bukën e copëtojmë, marim të brendshmet e pulës, i presim, i hedhim sipër bukës dhe i shtojmë lëngun. E thjeshtë por fantastike në shije