Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
cc

Salcë shtëpie ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Salcë shtëpie. Receta gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 3 nëntor 2015. Fotot © Ervina Saliu

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi për gjellë klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim salcë shtëpie duke ndjekur udhëzimet në vijim

211 shikime
cc

Përbërësit

Për 5 kg domate duhen
1 filxhan kafeje me vaj ulliri
1 lugë gjelle me kripë
1 lugë kafeje me sheqer

Përgatitja

1
Marim domatet, i lajmë, i fshijmë që mos të kenë ujë. I presim në katërsh, i pastrojmë farat dhe pjesët e pastruara i grijmë në grirëse.
2
I bëjmë pure. I vendosim të ziejn në temperaturë të ulët për rreth 2 orë, nga fundi i shtojmë vajin, kripën dhe sheqerin.
3
Nëse duam ta ruajm, marim vazot i lajmë, i vendosim në furrë në 100 gr për 10 minuta. Më pas i nxjerrim, i mbushim me salcën e nxehtë lart, i hedhim pak vaj, i mbyllim, i kthejmë poshtë gjer sa të ftohen mirë.
Kategoritë

Ervina Saliu ka dërguar në KuzhinaIme.al mbi 200 receta gatimi me fotot origjinale të gatimtve të saj. Klikoni mbi emrin Ervina Saliu për të shfletuar gjithë recetat e gatimit nga Ervina Saliu.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: