Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
peshk

Peshk i kapur në ujrat e Vjosës ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Peshk i kapur në ujrat e Vjosës. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 30 korrik 2016. Foto © Natasha Velia

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Natasha Velia klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi për peshk klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim peshk në zgarë duke ndjekur udhëzimet në vijim

297 shikime

peshk

Përbërësit

peshk

kripë

vaj ulliri

limon

perime ( patate, patëllxhana, speca )

uthull molle

Përgatitja

1

Peshkun e marinojmë me kripë dhe vaj ulliri, me limon, pastaj e vemë në zgarë, gjatë pjekjes e lyejm me vaj ulliri, me limon deri sa të piqet. Pastaj pjekim perimet. Pasi i kemi pjekur perimet i marinojmë me vaj ulliri, uthull molle, kripë e piper dhe e şhërbejmë

Natasha Velia ka dërguar në KuzhinaIme.al 40 receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj, kryesisht gatime tradicionale Përmetare. Natasha ka edhe restorantin e saj në Përmet. "Restorant Velia". Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Natasha Velia.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: