Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Vlerëso
Peshk i kapur në ujrat e Vjosës ( Receta gatimi nga Natasha Velia )
Peshk i kapur në ujrat e Vjosës. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 30 korrik 2016. Foto © Natasha Velia
- Për të shfletuar recetat e gatimit nga Natasha Velia klikoni këtu
- Për të tjera receta gatimi për peshk klikoni këtu
- Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu
Mësoni si të përgatisim peshk në zgarë duke ndjekur udhëzimet në vijim
Përbërësit
peshk
kripë
vaj ulliri
limon
perime ( patate, patëllxhana, speca )
uthull molle
Përgatitja
1
Peshkun e marinojmë me kripë dhe vaj ulliri, me limon, pastaj e vemë në zgarë, gjatë pjekjes e lyejm me vaj ulliri, me limon deri sa të piqet. Pastaj pjekim perimet. Pasi i kemi pjekur perimet i marinojmë me vaj ulliri, uthull molle, kripë e piper dhe e şhërbejmë