Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
patllixhane te mbushura

Patëllxhanë të mbushura ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Patëllxhanë të mbushura. Receta e gatimit për patëllxhanë të mbushura është dërguar nga Leonora Pane 23 nëntor 2013. Foto © Leonora Pane

  • Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi me patëllxhanë klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu 

Mësoni si te pergatisni patëllxhanë të mbushura duke ndjekur udhëzimet në vijim

1528 shikime

patllixhane te mbushura

Përbërësit

2 patllixhanë të medha,

150 gr proshutë,

200 gr mocarrele ( lloj djathi ),

70 gr djathë të grirë,

rigon,

vaj ulliri dhe kripë,

Përgatitja

1

Merni patllixhanët dhe prejini në feta për së gjati pastaj piqini në pjaster ose në grilë, pasi ti keni pjekur në çdo fetë patllixhani hidhni pak vaj ulliri, kripë një shtresë proshute, një copë mocarrele dhe mblidhini role si në foto,

2

kështu me radhe të gjitha pastaj vërini në një tavë të lyer me vaj, mbasi ti keni vendosur të gjitha në tave hidhini rigonin sipër dhe në fund djathin e grirë, futini në furrë për 20 minuta në temperaturën 200° C

Leonora Pane ka dërguar në KuzhinaIme.al mbi 150 receta gatimi si edhe plot foto me ide të bukura për dekorime pjatash për ditë të veçanta, të gjitha me foto origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar të gjithë recetat e gatimit dhe idetë e bukura nga Leonora Pane.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
%d bloggers like this: