Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Vlerëso

Kofsha pule me majonez dhe rozmarinë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )
Kofsha pule me majonez dhe rozmarinë. Receta gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 11 shkurt 2015. Foto © Ervina Saliu
- Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu
- Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu
- Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu
Mësoni si të përgatisim kofsha pule me majonezë dhe rozmarinë duke ndjekur udhëzimet në vijim



Përbërësit
10 kofsha pule
3 lugë majonez
1 degë rozmarine
1 lugë vaj
1 lugë uthull
pier i kuq, piper i zi
ereza të tjera sipas dëshirës.
Përgatitja
1
I hedhim tërë përbërësit në një tas, e lyejm mirë mishin me përbërësit,
2
e mbulojmë dhe e lejmë në figorifer për 2 orë. Më pas i vendosim në furrë bashkë me salcën, i pjekim në 200 gradë rreth 50 minuta.