Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
karcof

Karçof të mbushur ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Karçof të mbushur. Receta e gatimit për karçof të mbushur është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 26 dhjetor 2015. Foto © Lulzime Gjyzeli

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim karçof të mbushur duke ndjekur udhëzimet në vijim

1866 shikime
karcof

Përbërësit

karçof
bukë e grirë
djath të grirë,
majdanoz,
kaperi,
vaj ulliri
lëkurën e limonit ( vetëm të verdhën )

Përgatitja

1
Pastrohen karçofët dhe zihen me avull për 7 minuta.
2
Përgatitet mbushja me bukë të grirë, djath të grirë, majdanoz, kaperi, vaj ulliri dhe lëkurën e limonit ( vetëm të verdhën ).
3
Futen në mixer dhe pasi të jenë grirë mirë, mbushim karçofët.
4
I vendosim në një tepsi të lyer me vaj dhe bukë të grirë dhe dërgohen në furrë të ngrohtë 200 gradë për 10 minuta. Ju bëftë mirë!

Lulzime Gjyzeli ka dërguar në KuzhinaIme.al 44 receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar gjitha recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
%d bloggers like this: