Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Vlerëso
Fetina pule me proshutë dhe djathë ( Receta gatimi nga Edvina Gjeçi )
Kjo është një nga recetat që më pëlqejnë më shumë. Receta gatimit është dërguar nga Edvina Gjeçi 18 dhjetor 2015. Foto © Edvina Gjeçi
- Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Edvina Gjeçi klikoni këtu
- Për të tjera receta gatimi për mish pule klikoni këtu
- Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu
Mësoni si të përgatisim fetina pule me proshutë dhe djathë duke ndjekur udhëzimet në vijim
Përbërësit
2 feta mish pule
2 feta proshuto
2 feta diath që shkrihet
kripë
vaj ulliri
majdanoz sipas dëshirës
Përgatitja
1
Skuqim fetat e mishit me pak vaj ulliri në të dyja anët, i kriposim, sipër çdo fete i vendosim një fetë proshuto, sipër proshutos një fetë djath ( për shembull mocarela, asiago, sottiletta etj ).
2
I servirim me pak majdanoz të grirë. Ju bëftë mirë miqtë e mi


























