Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
biftek i mbushur

Biftek i mbushur ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Biftek i mbushur. Receta gatimit për biftek të mbushur është dërguar nga Bukurie Nexhipi 13 dhjetor 2013. Foto © Bukurie Nexhipi

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim biftek të mbushur duke ndjekur udhëzimet më poshtë

1337 shikime

biftek i mbushur

Përbërësit

1 kg biftek

4 patate

djath që shkrihet ( kaçkavall, mocarela, etj )

2 gota qumësht

Arrë myshku

kripë, piper, pak gjalp.

vaj ulliri

Përgatitja

1

I skuqim bifteket në vaj të nxehur më parë. I hedhim të gjithë në një tigan të madh. i lemë në zjarr të ulët në ujin që do nzjerin nga skuqja. Pasi e kanë pirë ujin, i heqim dhe i shtrojmë në tavë, hedhim yndyrën që ka mbetur në tigan, mbi biftek hedhim kripë piper dhe i mbulojmë me letër alumin.

2

Ndërkohë përgatisim purenë, ziejmë patatet dhe i shtypim, hedhim 2 lugë gjalp, kripë piper, arë myshku dhe qumësht. E përziejmë masën dhe e hedhim mbi mish, e pjekim për 20 minuta në 200 gradë C, pasi ka marë shtresë të kuqe e heqim, hedhim djathin dhe e vemë edhe 5 minuta sa të shkrijë djathi. E lemë të ftohet pak dhe e presim.

Bukurie Nexhipi ka dërguar në KuzhinaIme.al 69 receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar gjithë recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
%d bloggers like this: