Shpërndaje	
	
		
		Hapje e plotë 	
	
		
		print	
			
	
	
	
		
		
							
				Vlerëso 					
	
	Biftek i mbushur ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )
Biftek i mbushur. Receta gatimit për biftek të mbushur është dërguar nga Bukurie Nexhipi 13 dhjetor 2013. Foto © Bukurie Nexhipi
- Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu
 - Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu
 - Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu
 
Mësoni si të përgatisim biftek të mbushur duke ndjekur udhëzimet më poshtë
			Përbërësit
								1 kg biftek
							
								4 patate
							
								djath që shkrihet ( kaçkavall, mocarela, etj )							
								2 gota qumësht
							
								Arrë myshku
							
								kripë, piper, pak gjalp.							
								vaj ulliri							
Përgatitja
								1
									I skuqim bifteket në vaj të nxehur më parë. I hedhim të gjithë në një tigan të madh. i lemë në zjarr të ulët në ujin që do nzjerin nga skuqja. Pasi e kanë pirë ujin, i heqim dhe i shtrojmë në tavë, hedhim yndyrën që ka mbetur në tigan, mbi biftek hedhim kripë piper dhe i mbulojmë me letër alumin.
																	
								2
									Ndërkohë përgatisim purenë, ziejmë patatet dhe i shtypim, hedhim 2 lugë gjalp, kripë piper, arë myshku dhe qumësht. E përziejmë masën dhe e hedhim mbi mish, e pjekim për 20 minuta në 200 gradë C, pasi ka marë shtresë të kuqe e heqim, hedhim djathin dhe e vemë edhe 5 minuta sa të shkrijë djathi. E lemë të ftohet pak dhe e presim.																	


























