Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
Musaka me patate të ziera - Suela Katanja - KuzhinaIme.al

Musaka me patate të ziera ( Receta gatimi nga Suela Katanja )

Kjo recetë fillimisht është dërguar në faqen tonë në Facebook nga Myrvete Spahiu, por me një foto të huazuar nga interneti. Fotot në këtë postim janë nga Suela Katanja e cila këtë recetë e kish provuar vite më parë dhe u gëzua kur gjeti recetën. Dërguar nga Suela Katanja 20 mars 2013. Foto © Suela Katanja

  • Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Suela Katanja klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi për musaka klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim musaka me patate të ziera duke ndjekur udhëzimet në vijim

15607 shikime
Musaka me patate të ziera - Suela Katanja - KuzhinaIme.al

Përbërësit

600 gr mish i grirë
1 kg patate të reja
2 vezë
2 qepë
vaj, kripë, piper

Përgatitja

1
Qepët e prera imët i fërgoni me pak yndyrë, më pas shtoni mishin e grirë dhe i fërgoni edhe 10-15 minuta, në fund shtoni piper të kuq dhe të zi, sipas dëshirës.
2
Në një tjetër enë ziejm patatet e pastruara mirë, kur të jenë gati i qërojmë dhe i presim me rradhë.
3
Në tepsi ose tavë renditini me rradhë një rend patate dhe një rend mish derisa të kryhet e tërë sasia.
4
Futeni në furrë të nxehtë, ngadalsojeni temperaturën dhe pas 20-30 minuta para se të jetë kryer pjekja tundni dy vezë me pak qumësht dhe ja hidhni sipër. Tepsinë e mbani në furrë edhe rreth 5 minuta.

Suela Katanja ka dërguar në KuzhinaIme.al mbi 10 receta gatimi. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar gjithë recetat e gatimit nga Suela Katanja.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: