Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
midhje te mbushura

Midhje të mbushura ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

369 shikime



midhje te mbushura

Përbërësit

Për 35 midhje të mbushura duhen:

1 kg midhje

50 gr djath të grirë

50 gr bukë të grirë

1 thelp hurdhër

majdanoz

30 gr pistak i grirë

piper të zi dhe vaj ulliri,

Përgatitja

1

Pasi ti keni pastruar e larë mirë midhjet hidhini në një tenxhere me ujë dhe vëreni në flakë mesatare dhe lërini derisa të jenë hapur të gjitha, pastaj hidhini në një kullorse makaronash që të kullojnë, më pas merini dhe hiqeni njërën anë të guaskës që është bosh dhe hidheni,

2

kurse anën tjetër ku është midhja vendoseni në një tepsi me letër furre dhe kështu me rradhë të gjitha, pastaj merni një tas dhe hidhni djathin, bukën e grirë, pistakët e grirë, piperin,

3

hurdhën e grirë imët, majdanozin e grirë dhe vaj ulliri dhe përzjeini mirë, pastaj me një lugë kafeje mbushini midhjet të gjitha, hidhini pak vaj ulliri sipër çdo midhje të mbushur dhe futini në furrë në 180° për 15 minuta. Ju bëftë mirë

Receta e gatimit për midhje të mbushura është dërguar nga Leonora Pane 5 prill 2014. Foto © Leonora Pane

  • Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi për midhje klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu 
Kategoritë

Leonora Pane ka dërguar në KuzhinaIme.al mbi 150 receta gatimi si edhe plot foto me ide të bukura për dekorime pjatash për ditë të veçanta, të gjitha me foto origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar të gjithë recetat e gatimit dhe idetë e bukura nga Leonora Pane.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
%d bloggers like this: