Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
japrake ne furre

Japrakë në furrë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Japrakë në furrë. Receta e gatimit për japrakë në furrë është dërguar nga Ervina Saliu 11 qershor 2015. Fotot © Ervina Saliu

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi për japrak klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim japrakë në furrë duke ndjekur udhëzimet në vijim

659 shikime
japrake ne furre

Përbërësit

2 kunguj
2 karrota
2 domate,
1 filxhan çaji me oriz
pak mish të grirë
koper
nenexhik
piper
gjethe rrushi
vaj
kripë

Përgatitja

1
Grijmë në një tas 2 kunguj, 2 karrota, 2 domate, i shtojmë 1 filxhan çaji me oriz, pak mish të grirë, koper, nenexhik, piper, i përziejm mirë dhe mbushim gjethet që i kemi dhënë para një valë.
2
I shtrojmë në tepsi, i hedhim vaj, kripë, i mbulojmë me ujë dhe i pjekim në furrë në 200 gr rreth 40 minuta. Japrakët nuk hapen fare nëse i vendosni afër njëra tjetrës.

Ervina Saliu ka dërguar në KuzhinaIme.al mbi 200 receta gatimi me fotot origjinale të gatimtve të saj. Klikoni mbi emrin Ervina Saliu për të shfletuar gjithë recetat e gatimit nga Ervina Saliu.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
%d bloggers like this: