Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
Fasule në tavë me mish qingji - Greta Rraboshta - KuzhinaIme.al

Fasule në tavë me mish qingji ( Receta gatimi nga Greta Rraboshta )

Fasule në tavë me mish qingji. Receta gatimit është dërguar nga Greta Rraboshta 18 nëntor 2012. Foto © Greta Rraboshta

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Greta Rraboshta klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi me fasule klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim fasule në tavë me mish qingji duke ndjekur udhëzimet në vijim

613 shikime

Fasule në tavë me mish qingji - Greta Rraboshta - KuzhinaIme.al

Përbërësit

1 apo 2 gota uji me fasule

2 qepë

4- apo 5 pjesë qingji

2 gjethe dafine

2-3 thelbinj hudhër

1 lugë salcë domatesh

kripë, piper, nenexhik, spec djegës

2 gota ujë

Përgatitja

1

Marim fasulet dhe një natë më parë i lemë në ujë të nxehtë

2

Të nesërmen, i marim, i shplajmë, i vendosim në tenxheren me presion me 1 gotë ujë, vaj ulliri, pak kripë, dy gjethe dafine. I lemë për 20 minuta ( Në tenxhere normale i lemë për 40 minuta të ziejn )

3

Në një tigan skuqim me vaj ulliri 2-3 thelbinj hudhra dhe 2 kokrra qepë të ndara në kubikë. Vazhdojmë skuqjen. Shtojmë copat e mishit të qingjit, vazhdojmë skuqjen me zjarr mesatar, shtojmë 1 lugë gjelle me salcë domatesh, piper, nenexhik, spec djegës, shtojmë 1 gotë ujë, vazhdojmë skuqjen për 15-20 minuta.

4

Marim një tavë për pjekje, hedhim fasulet dhe mishin në të njëjtin vend, i përziejm, i shtojmë 1 gotë ujë, i lemë të piqen për 45 minuta apo 1 orë. Ju bëftë mirë

Greta Rraboshta ka dërguar në KuzhinaIme.al disa receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për më shumë receta gatimi nga Greta Rraboshta.
    • Ardiana Doko
    • Qershor 14, 2019
    Përgjigjiuni

    Zemer gatimet e tua jane te mrekullueshme .Jam Ana Doko mesuesja te V.hygo.Edhe une jam ne Belgjike ne Oostende.me kontakto ne e-mail nese ke mundesi.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: