Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
byrek me rrush dhe mish te grire

Byrek me mish të grirë dhe rrush ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Byrek me mish të grirë dhe rrush. Receta e gatimit për byrek me mish të grirë dhe rrush është dërguar nga Brikena Metaj 26 janar 2014. Foto © Brikena Metaj

  • Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim byrek me mish të grirë dhe rrush duke ndjekur udhëzimet në vijim

392 shikime

byrek me rrush dhe mish te grire

Përbërësit

400 gr mish i grirë

100 gr salçiçe të grira

½ gotë verë të bardhë

1 lugë salcë domate

Perime sipas dëshirës

Rrush I kuq (razaki)

Peta

Gjalpë

Vaj ulliri

Përgatitja

1

Kaurdisim lehtë perimet me një lugë gjalpë dhe 1 lugë vaj ulliri dhe një fletë dafinë. Shtojmë mishin e grirë dhe salçiçet e grira.
Shuajmë më verë të bardhë, shtojmë salcën e domates dhe gatuajmë për 30 min në zjarr të ulët.

2

Shtojmë rrushin e larë mirë dhe gatuajmë akoma për 2-3 minuta.

3

Shtrojmë në tepsi njëra pas tjetrës të spërkatuara më gjalpë 6 peta të holla duke i lënë pak të dala nga jashtë.

4

Mbi to në brendësi të tepsisë hedhim mbushjen dhe perthyejmë lehtë anët e petave.

5

Pjekim në 200 gradë për rreth 30 minuta. Ju bëftë mirë!

Kategoritë

Brikena Metaj ka dërguar në KuzhinaIme.al 43 receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
%d bloggers like this: