Duke shfletuar: Leonora Pane 121 Artikuj

fogace e shpejte

Fogaçe e shpejtë ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Fogaçe e shpejtë. Receta e gatimit për fogaçe të shpejtë është dërguar nga Leonora Pane 27 prill 2015. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]

buke e mbushur

Bukë e mbushur ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Bukë e mbushur. Receta e gatimit për bukë të mbushur është dërguar nga Leonora Pane 25 prill 2015. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]

torte me krem dhe fruta

Tortë me krem e fruta të freskëta ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Tortë me krem e fruta të freskëta. Receta e gatimit për tortë me krem e fruta të freskëta është dërguar nga Leonora Pane 12 prill 2015. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të […]

krem perimesh

Krem perimesh ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Krem perimesh. Receta e gatimit për krem perimesh është dërguar nga Leonora Pane 28 shkurt 2015. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për supë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

Krostata me recel fiku

Krostatë me recel fiku ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Krostatë me recel fiku. Receta e gatimit për krostatë me reçel fiku është dërguar nga Leonora Pane 19 shkurt 2015. Fotot © Leonora Pane. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

torta sbriciolata me nutella

Torta sbriciolata me nutela ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Torta sbriciolata me nutela. Receta e gatimit për torta sbriciolata me nutella është dërguar nga Leonora Pane 6 shkurt 2015. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

Byrek me presh e mish - Leonora Pane - KuzhinaIme.al

Byrek me presh e mish ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Byrek me presh e mish. Receta e gatimit për byrek me presh e mish është dërguar nga nga Leonora Pane 30 janar 2015. Foto © Leonora Pane. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

Krostata me nutella

Krostata me nutela ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Krostata me nutela. Receta e gatimit për krostata me nutela është dërguar nga Leonora Pane 27 janar 2015. Foto © Leonora Pane. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

gjelle me presh

Gjellë me presh dhe mish viçi ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Gjellë me presh është një recetë gatimi popullore Shqiptare e stinës së dimrit. Kjo është një nga 5 + recetat e gatimit për gjellë me presh dërguar në KuzhinaIme.al Gjellë me presh dhe mish viçi

pershesh me buke misri

Përshesh me bukë misri (receta e vjerrës) ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Përshesh me bukë misri (receta e vjerrës). Receta gatimit e gatimit për përshesh me bukë misri është dërguar nga Leonora Pane 23 janar 2015. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për përshesh klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë […]

embelsira per karnavale

Castagnole di carnevale ( ëmbëlsira për karnavale ) ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Castagnole di carnevale ( ëmbëlsira për karnavale ). Receta e gatimit për embëlsira për karnavale është dërguar nga Leonora Pane 23 janar 2015. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

lepur ne furre

Lepur në furrë ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Lepur në furrë. Receta e gatimit për lepur në furrë është dërguar nga Leonora Pane 18 janar 2015. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish lepuri klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë