Duke shfletuar: Reçel 33 Artikuj

Reçel fiku - Ervina Saliu - KuzhinaIme.al

Reçel fiku ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Receta e gatimit për fiku është një nga më të kërkuarat në sezonin gusht-shtator. Në këtë recetë gatimi për fiku kokërr dërguar nga Ervina Saliu janë përdorur fiq të bardhë. Kjo është një nga 5 + recetat e gatimit për reçel fiku dërguar në KuzhinaIme.al.

liko me fiq jeshil

Liko me fiq jeshil ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Liko me fiq jeshil. Receta e gatimit për liko me fiq jeshil është dërguar nga Ervina Saliu 21 maj 2015. Fotot © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

recel me karrota

Reçel me karrota ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Reçel me karrota. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 28 janar 2015. Foto © Yllka Papa. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

recel me luleshtrydhe

Reçel me luleshtrydhe ( Receta gatimi nga Saimira )

Reçel me luleshtrydhe. Receta e gatimit për reçel me luleshtrydhe është dërguar nga Saimira 14 prill 2014. Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

Recel ftoi

Reçel ftoi ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Reçel ftoi. Receta e gatimit për reçel ftoi është dërguar nga Bukurie Nexhipi 13 dhjetor 2013. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

recel me karrota

Reçel me karrota ( Receta gatimi nga Saimira )

Reçel me karrota. Receta e gatimit  për reçel me karrota është dërguar nga Saimira 2 nëntor 2013. Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

recel ftoi

Reçel ftoi ( Receta gatimi nga Zerina )

Reçel ftoi. Receta gatimit është dërguar nga Zerina 1 nëntor 2013. Foto © Zerina Për të shfletuar recetat e gatimit nga Zerina klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu […]

recel ftoi

Reçel ftoi ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Reçel ftoi. Receta e gatimit për reçel ftoi është dërguar nga Ervina Saliu 31 tetor 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

recel ftoi

Reçel ftoi ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Reçel ftoi. Receta e gatimit për reçel ftoi është dërguar nga Silvana Belishaku 12 tetor 2013. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

recel me portokalle

Reçel ( gliko ) me portokalle ( Receta gatimi nga Saimira )

Reçel ( gliko ) me portokalle. Receta gatimit është dërguar nga Saimira 5 tetor 2013. Foto e huazuar sa për ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

recel ftoi

Reçel ftoi ( Receta gatimi nga Saimira )

Reçel ftoi. Receta e gatimit për reçel ftoi është dërguar nga Saimira 28 shtator 2013. Foto e huazuar sa për ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

recel gliko mandarine

Reçel ( gliko ) mandarine ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Reçel ( gliko ) mandarine. Receta e gatimit për reçel ( gliko ) mandarine është dërguar nga Ervina Saliu 26 shtator 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë