Duke shfletuar: Reçel 33 Artikuj

recel pjeshke

Reçel pjeshke ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Reçel pjeshke. Receta e gatimit për reçel pjeshke është dërguar nga Silvana Belishaku 24 shtator 2013. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

recel ftoi

Reçel ftoi ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Reçel ftoi. Receta e gatimit për reçel ftoi është dërguar nga Ervina Saliu 21 shtator 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

Reçel rrushi - Silvana Belishaku - KuzhinaIme.al

Reçel rrushi ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Reçel rrushi. Receta e gatimit për reçel rrushi është dërguar nga Silvana Belishaku 18 gusht 2013. Foto © Silvana Belishaku. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

recel molle

Reçel molle ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Reçel molle. Receta e gatimit për reçel molle është dërguar nga Ervina Saliu 15 gusht 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

Recel kumbulle

Reçel (gliko) kumbulle vlonjate ( Receta gatimi nga Marina )

Reçel (gliko) kumbulle vlonjate. Receta gatimitështë dërguar nga Marina 14 gusht 2013. Foto © Marina Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Marina klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]

recel limoni

Reçel me lëkura limoni ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Reçel me lëkura limoni. Receta e gatimit për reçel me lëkura limoni është dërguar nga Ervina Saliu 12 gusht 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

recel portokalli

Reçel portokalli ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Reçel portokalli. Receta e gatimit për reçel portokalli është dërguar nga Ervina Saliu 12 gusht 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

recel shalqini

Reçel shalqini ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Reçel shalqini. Receta e gatimit për reçel shalqini është dërguar nga Ervina Saliu 15 korrik 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

recel me lekura portokalli

Reçel ( gliko ) me lëkura portokalli ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Reçel ( gliko ) me lëkura portokalli. Receta e gatimit për reçel ( gliko ) me lëkura portokalli  është dërguar nga Ervina Saliu 25 maj 2013. Fotot © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë