Duke shfletuar: Mish viçi 34 Artikuj

gjelle me patate dhe mish vici

Gjellë me patate dhe mish viçi ( Receta nga Leonora Pane )

Gjellë me patate dhe mish viçi. Receta e gatimit për gjellë me patate dhe mish viçi është dërguar nga Leonora Pane 29 shtator 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për gjellë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

Supe me mish vici

Supë me mish viçi ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Supë me mish viçi. Receta e gatimit për supë me mish viçi është dërguar nga Leonora Pane 5 shator 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për supë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

gjelle

Gjellë me mish viçi në tenxhere me presion ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Gjellë me mish viçi në tenxhere me presion. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Pane 30 gusht 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për gjellë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

lulelaker e mbuluar me mish te grire

Lulelakër e mbuluar me mish të grirë ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Lulelakër e mbuluar me mish të grirë. Receta e gatimit për lulelakër të mbuluar me mish të grirë është dërguar nga Bukurie Nexhipi 10 maj 2014. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me lulelakër klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë […]

Gjelle me bamje

Gjellë me bamje ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Gjellë me bamje. Receta e gatimit për gjellë me bamje është dërguar nga Leonora Pane 27 prill 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me bamje klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

melci

Mëlçi të shuara me verë të bardhë ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Mëlçi të shuara me verë të bardhë. Receta e gatimit për mëlçi të shuara me verë të bardhë është dërguar nga Silvana Belishaku 12 prill 2014. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për mëlçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të […]

rolo me birre

Rolo ( Involtini ) të shuara me birrë ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Rolo ( Involtini ) të shuara me birrë. Receta e gatimit për rolo ( inviltini të shuara me birrë është dërguar nga Leonora Pane 4 prill 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që […]

tave balte

Tavë balte ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Tavë balte. Receta e gatimit për tavë balte është dërguar nga Leonora Pane 14 shkurt 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi në tavë balte klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

eskallop vici

Eskallop viçi ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Eskallop viçi. Receta gatimit është dërguar nga Brikena Metaj 13 shkurt 2014. Foto © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

tasqebab

Tasqebab ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Tasqebab, një gatim tradicional. Receta e gatimit për tasqebab është dërguar nga Leonora Pane 3 shkurt 2014. Foto © Leonora Pane. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për tasqebab klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të […]

Qofte shtëpie - Leonora Pane - KuzhinaIme.al

Qofte shtëpie ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Qofte shtëpie. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Pane 2 shkurt 2014. Foto © Leonora Pane. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për qofte klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

makarona ne tave me mish vici

Makarona në tavë me mish viçi ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Makarona në tavë me mish viçi. Receta e gatimit për makarona në tavë me mish viçi është dërguar nga Bukurie Nexhipi 1 shkurt 2014. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë