Duke shfletuar: Makarona 50 Artikuj

makarona me mish pule

Makarona ( Spageti ) me mish pule ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Makarona ( Spageti ) me mish pule. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 20 prill 2015. Foto © Yllka Papa. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

makarona te mbushura

Makarona tub të mbushura ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Makarona tub të mbushura. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 7 mars 2015. Fotot © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]

makarona me karkaleca deti

Makarona me karkaleca deti dhe oktapod ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Makarona me karkaleca deti dhe oktapod. Receta e gatimit për makarona me karkaleca deti dhe oktapod është dërguar nga Ervina Saliu 23 shkurt 2015. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera recata gatimi për makarina klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e […]

makarona me karkaleca deti

Makarona ( Spageti ) me karkaleca deti ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Makarona ( Spageti ) me karkaleca deti. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 19 shkurt 2015. Foto © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

makarona shtepie

Makarona shtepie në formë lule ( Receta gatimi nga Saimira )

Makarona shtepie në formë lule. Receta e gatimit për makarona shtëpie në formë lule është dërguar nga Saimira 19 shkurt 2015. Foto © Saimira Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

taliateles sufle

Taliateles sufle ( Receta gatimi nga Saimira )

Taliateles sufle. Receta gatimit është dërguar nga Saimira 27 nëntor 2014. Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu Mësoni […]

makarona ne tave

Makarona tavë ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Makarona tavë. Receta e gatimit për makarona në tavë është dërguar nga Brikena Metaj 29 shtator 2014. Foto © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

makarona

Makarona me qofte ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Makarona me qofte. Receta e gatimit për makarona me qofte është nga Leonora Pane 4 shtator 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për qofte klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

makarona me aspiragi

Makarona (Spaghetti) me domate dhe asparagi ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Makarona ( Spaghetti ) me domate dhe asparagi. Receta e gatimit për domate dhe asparagi është dërguar nga Silvana Belishaku 22 maj 2014. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e […]

pastice me lulelaker

Pastiçe me lulelakër, pana dhe djathë ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Pastiçe me lulelakër, pana dhe djathë. Receta e gatimit për pastiçe me lulelakër, pana dhe djathë është dërguar nga Silvana Belishaku 27 prill 2014. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pastiçe klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

Makarona me karkaleca deti - Dallandyshe Siqeca - KuzhinaIme.al

Makarona me karkaleca dhe shparguj ( asparage ) ( Receta gatimi nga Dallandyshe Siqeca )

Makarona me karkaleca dhe shparguj ( asparage ). Receta gatimit është dërguar nga Dallandyshe Siqeca 18 prill 2014. Foto © Dallandyshe Siqeca. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Dallandyshe Siqeca klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

makarona me gjokse pule

Makarona me gjoks pule ( Receta gatimi nga Engjellushe Tusha )

Makarona me gjoks pule. Receta gatimit është dërguar nga Engjellushe Tusha 26 mars 2014. Foto © Engjellushe Tusha Për të shfletuar recetat e gatimit nga Engjellushe Tusha klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë