Duke shfletuar: Saimira 54 Artikuj

peshk me qepe

Peshk me qepë ( Receta gatimi nga Saimira )

Peshk me qepë. Receta e gatimit për peshk me qepë është dërguar nga Saimira 19 shkurt 2015. Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për peshk klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

makarona shtepie

Makarona shtepie në formë lule ( Receta gatimi nga Saimira )

Makarona shtepie në formë lule. Receta e gatimit për makarona shtëpie në formë lule është dërguar nga Saimira 19 shkurt 2015. Foto © Saimira Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

kek me arra

Kek me arra ( Receta gatimi nga Saimira )

Kek me arra. Receta e gatimit për kek me arra është dërguar nga Saimira 17 shkurt 2015. Fotot © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

pica te momentit

Pica të momentit ( Receta gatimi nga Saimira )

Pica të momentit. Receta e gatimit për pica të momentit është dërguar nga Saimira 3 dhjetor 2014. Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pica klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

Pengjire - Saimira - KuzhinaIme.al

Pengjire ( Receta gatimi e dërguar nga Saimira )

Pengjire, një ëmbëlsirë popullore. Receta e gatimit për pengjire është dërguar nga Saimira 2 dhjetor 2014. Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]

taliateles sufle

Taliateles sufle ( Receta gatimi nga Saimira )

Taliateles sufle. Receta gatimit është dërguar nga Saimira 27 nëntor 2014. Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu Mësoni […]

Supe me qofte

Supë me qofte ( Receta gatimi nga Saimira )

Supë me qofte. Receta e gatimit për supë me qofte është dërguar nga Saimira 26 tetor 2014. Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për supë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

krahe pule

Krahë pule ( një pjatë e preferuar nga fëmijet ) ( Receta gatimi nga Saimira )

Krahë pule ( një pjatë e preferuar nga fëmijet ). Receta e gatimit për krahë pule është dërguar nga Saimira 3 tetor 2014. Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

lulelaker sallate

Lulelakër sallatë ( Receta gatimi nga Saimira )

Lulelakër sallatë. Receta gatimit është dërguar nga Saimira 3 tetor 2014 Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për sallatë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu Mësoni […]

melci vici

Mëlçi viçi ( Receta gatimi nga Saimira )

Mëlçi viçi. Receta gatimit është dërguar nga Saimira 2 tetor 2014. Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për mëlçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu Mësoni […]

brijam

Brijam ( Receta gatimi nga Saimira )

Brijam. Receta e gatimit për brijam është dërguar nga Saimira 7 qershor 2014. Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]

kap keik

Kap keik ( Receta gatimi nga Saimira )

Kap keik. Receta e gatimit për kap keik është dërguar nga Saimira 7 qershor 2014. Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë