Duke shfletuar: Gjellë 27 Artikuj

bishtaja me mish

Bishtaja me mish ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Bishtaja me mish. Receta e gatimit për bishtaja me mish është dërguar nga Ervina Saliu 26 tetor 2014. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për gjellë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

gjelle

Gjellë me qepë domate dhe speca ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Gjellë me qepë domate dhe speca. Receta e gatimit për gjellë me qepë domate dhe speca është dërguar nga Leonora Pane 6 shtator 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për gjellë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

Gjelle dimerore

Gjellë me qepë dhe domate për dimër ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Gjellë me qepë dhe domate për dimër. Receta e gatimit për gjellë me qepë dhe domate për dimër është dërguar nga Leonora Pane 30 gusht 2014. Foto © Leonora Pane. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

gjelle

Gjellë me mish viçi në tenxhere me presion ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Gjellë me mish viçi në tenxhere me presion. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Pane 30 gusht 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për gjellë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

turli me mish vici

Turli me mish viçi ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Turli me mish viçi. Receta e gatimit për turli me mish viçi është dërguar nga Leonora Pane 10 qershor 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të […]

Gjelle me bamje

Gjellë me bamje ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Gjellë me bamje. Receta e gatimit për gjellë me bamje është dërguar nga Leonora Pane 27 prill 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me bamje klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

Gjellë me patate dhe qofte - Ervina Saliu - KuzhinaIme.al

Gjellë me patate dhe qofte ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Gjellë me patate dhe qofte. Receta e gatimit për gjellë me patate dhe qofte është dërguar nga Ervina Saliu 12 mars 2014. Foto © Ervina Saliu. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për qofte klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për gjellë klikoni këtu Kushdo që ka […]

Rolo pule me bizele dhe patate - Borana - KuzhinaIme.al

Rolo pule me bizele dhe patate ( Receta gatimi nga Borana )

Rolo pule me bizele dhe patate. Receta gatimit është e dërguar nga Borana 17 shkurt 2014. Foto © Borana. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Borana klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

gjelle me presh

Gjellë me presh ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Gjellë me presh. Receta e gatimit për gjell me presh është dërguar nga Bukurie Nexhipi 3 shkurt 2014. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për gjellë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

Mish qengji me patate - Bukurie Nexhipi - KuzhinaIme.al

Mish qengji me patate ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Mish qengji me patate. Receta e gatimit për mish qengji me patate është dërguar nga Bukurie Nexhipi 23 janar 2014. Foto © Bukurie Nexhipi. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për gjellë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

mish pule me bishtaja

Mish pule me bishtaja ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Mish pule me bishtaja. Receta e gatimit për mish pule me bishtaja është dërguar nga Ervina Saliu 22 nëntor 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

pule me leng rosnicash

Pulë me lëng rosnicash ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Pulë me lëng rosnicash. Receta e gatimit për pulë me lëng rosnicash është dërguar nga Silvana Belishaku 28 tetor 2013. Foto © silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë