Duke shfletuar: Silvana Belishaku 62 Artikuj

krostata

Krostatë me reçel kajsie ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Krostatë me reçel kajsie. Receta e gatimit për krostatë me reçel kajsie është dërguar nga Silvana Belishaku 17 dhjetor 2014. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

byrek me fasule

Byrek me fasule dhe petë të pjekura ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Byrek me fasule dhe petë të pjekura. Receta e gatimit për byrek me fasule dhe petë të pjekura është dërguar nga Silvana Belishaku 8 dhjetor 2014. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera recata gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

Revani me kos

Revani me kos ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Revani me kos. Receta e gatimit për revani me kos është dërguar nga Silvana Belishaku 8 dhjetor 2014. Fotot © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për revani klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

Shendetlie

Shëndetlie ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

syltiash me molle dhe arra

Syltiash me mollë dhe arra ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Syltiash me mollë dhe arra. Receta e gatimit për syltiash me mollë dhe arra është dërguar nga Silvana Belishaku 26 tetor 2014. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera recata gatimi për syltiash klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

kek me karamel dhe miell kokosi

Kek me karamel dhe miell kokosi ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Kek me karamel dhe miell kokosi. Receta gatimit është dërguar nga Silvana Belishaku 26 tetor 2014. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

tave me lulelaker

Tavë me lulelakër, patate dhe gjizë ( Receta gatimi nga Slivana Belishaku )

Tavë me lulelakër, patate dhe gjizë. Receta e gatimit për tave me lulelakër, patate dhe gjizë është dërguar nga Slivana Belishaku 26 tetor 2014. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me lulelakër klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

pandespanje me leng portokalli

Pandespanjë e regjur me lëng portokalli ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Pandespanjë e regjur me lëng portokalli. Receta e gatimit për pandespanjë të regjur me lëng portokalli është dërguar nga Silvana Belishaku 26 tetor 2014. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për ëmbëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

byrek me spinaq dhe oriz

Byrek me spinaq dhe oriz ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Byrek me spinaq dhe oriz. Receta gatimit është dërguar nga Silvana Belishaku 26 tetor 2014. Foto ©Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

supe me perime

Supë me perime ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Supë me perime. Receta gatimit është dërguar nga Silvana Belishaku 8 shtator 2014. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për supë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

makarona me aspiragi

Makarona (Spaghetti) me domate dhe asparagi ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Makarona ( Spaghetti ) me domate dhe asparagi. Receta e gatimit për domate dhe asparagi është dërguar nga Silvana Belishaku 22 maj 2014. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e […]

pastice me lulelaker

Pastiçe me lulelakër, pana dhe djathë ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Pastiçe me lulelakër, pana dhe djathë. Receta e gatimit për pastiçe me lulelakër, pana dhe djathë është dërguar nga Silvana Belishaku 27 prill 2014. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pastiçe klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë