Duke shfletuar: Shqipe A Rrahmani 1 Artikuj

Shqipe A Rrahmani ka dërguar në KuzhinaIme.al 1 recetë gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar të gjithë recetat e gatimit nga Shqipe A Rrahmani.
cc

Pogaçe ( Receta gatimi nga Shqipe A Rrahmani )

Pogaçe, një recetë gatimi tradicionale. Receta e gatimit është dërguar nga Shqipe A Rrahmani 2 shtator 2019. Foto © Shqipe A Rrahmani. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Shqipe A Rrahmani klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pogaçe klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë