Duke shfletuar: Luli Collaku 1 Artikuj

Luli Collaku ka dërguar në KuzhinaIme.al 1 recetë gatimi me foton origjinale të gatimit të saj.
larkror devolli

Lakror Devolli ( Receta gatimi nga Luli Collaku )

Lakrori është një recetë gatimi tradicionale Shqiptare e Shqipërisë së mesme dhe të jugut. Në këtë recetë gatimi do mësoni si të përgatisni lakror devolli ( krahinë e Korçës ). Kjo recetë shoqërohet me kos ose dhallë. Kjo është një nga 10 + recetat e gatimit për lakror dërguar në Kuzhina Ime. Lakror Devolli

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë