Duke shfletuar: Supë 25 Artikuj

suupe gulash

Supë gulash ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Supë gulash. Receta e gatimit për supë gulash është dërguar nga Bukurie Nexhipi 7 shkurt 2016. Fotot © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për supë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

Qull me mellenja

Qull me mëllënja ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Qull me mëllënja. Receta e gatimit për qull me mëllënja është dërguar nga Ervina Saliu 27 shkurt 2016. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish mëllënje klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

supe peshku

Supë peshku ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Supë peshku është një recetë gatimi shumë e shijshme dhe e shëndetshme. Kjo është një nga 10 + recetat e gatimit për supë peshku dërguar në Kuzhina Ime. Supë peshku

krem perimesh

Krem perimesh ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Krem perimesh. Receta e gatimit për krem perimesh është dërguar nga Leonora Pane 28 shkurt 2015. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për supë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

supe krem patate me pule

Supë krem patate me pulë ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Supë krem patate me pulë. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 29 korrik 2016. Foto © Natasha Velia Për të shfletuar recetat e gatimit nga Natasha Velia klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për supë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

supe me krem mish pule

Supë krem me mish pule ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Supë krem me mish pule. Receta e gatimit për supë krem me mish pule është dërguar nga Brikena Metaj 11 mars 2014. Foto © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për supë klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule […]

pule me leng rosnicash

Pulë me lëng rosnicash ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Pulë me lëng rosnicash. Receta e gatimit për pulë me lëng rosnicash është dërguar nga Silvana Belishaku 28 tetor 2013. Foto © silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

pule me portokall

Pulë me portokall ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Pulë me portokall. Receta e gatimit për pulë me portokall është dërguar nga Brikena Metaj 11 mars 2014. Foto © Brikena Metaj. Ndonese në foto nuk duket dhe aq mirë, ka një shije të mrekullueshme, harrova ta bëja foton dhe u kujtova pasi e kishim boshatisur tepsinë, mqs kisha edhe njerëz, nuk u zgjata sh […]

supe me mish pule

Supë me mish pule dhe perime ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Supë me mish pule dhe perime. Receta e gatimit për supë me mish pule dhe perime është dërguar nga Silvana Belishaku 1 nëntor 2013. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për supë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

supe me perime dhe mish pule

Supë me pulë dhe perime ( Receta gatimi nga Bukurie Bexhipi )

Supë me pulë dhe perime. Receta e gatimitpër supë me pulë dhe perime është dërguar nga Bukurie Nexhipi 4 dhjetor 2013. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për supë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

supe me fileto kaposhi

Supë me fileto kaposhi ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Supë me fileto kaposhi. Receta e gatimit për supë me fileto kaposhi është dërguar nga Silvana Belishaku 2 janar 2014. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për supë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

supe peshku

Supë peshku ( Receta gatimi nga Saimira )

Supë peshku. Receta e gatimit për supë peshku është dërguar nga Saimira 10 nëntor 2013. Fotot © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për supë peshku klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë